Bestuursleden

Cor Schel

Cor Schel

Voorzitter

Ik ben Cor Schel, Voorzitter van De Maashorst Band, en woon in Zeeland. Ik heb in het verleden al diverse bestuurlijke functies bekleed bij voetbalclub VCO ben ik jeugdvoorzitter geweest en wedstrijdsecretariaat voor de jeugd gedaan. Verder heb ik daar ook bijna 10 jaar als stafhoofd van de voetbaldagen gefunctioneerd. Ook heb ik in het bestuur gezeten bij carnavalsvereniging de Smouskes waar ik voorzitter van het jeugdcarnaval was en later voorzitter van het hoofdbestuur. Verder heb ik een aantal jaren als tonprater op de pronkzitting meegedaan en ben ik een aantal jaren presentator geweest van diezelfde pronkzittingen. Daarnaast ben ik voorzitter van de jubileumcommissie v.d. Smouskes geweest tijdens het 44-jarig bestaan waar ik uiteindelijk ook zelf als Prins carnaval uit kwam in 2007-2008. Daarna ben ik nog een paar jaar als vorst geweest waarna ik gestopt ben als actief lid. Zit op dit moment nog wel actief bij de oud prinsenclub v.d. Smouskes verder ben ik ere lid en lid van de club van 111 sinds 2003-2004. Vanaf 2012 ben ik 7 jaar penningmeester geweest bij blaaskapel de Peelknijnen waar ik begin 2020 mee ben gestopt. Daarna ben ik gaan kijken om samen met een aantal muzikanten een nieuwe muziekgroep op te zetten voor de nieuwe Maashorst gemeente en natuurlijk het natuurgebied de Maashorst. Ben dan ook super trots dat we dit in deze toch wel “bijzondere tijd” hebben kunnen realiseren.

Ad Maassen

Ad Maassen

Secretaris

Ik ben Ad Maassen, secretaris van De Maashorst Band, en woon in Uden. Ik draai al heel veel jaren mee in het bestuursvrijwilligerswerk in Uden. Zo ben ik jarenlang secretaris geweest van FC Uden en Atletiekvereniging De Keien. Ook heb ik in het bestuur gezeten van het UdensCollege en van het Centrum voor Kunstzinnige Vorming (CKVU), een van de voorlopers van Kunst & Co, hét Udens Centrum voor Kunst- en Cultuureducatie.

Ik maak al vanaf mijn 15e muziek, en heb dat gedaan in harmonieën, blaaskapellen en bigband.

Samen met Cor Schel en Eric van Uden vorm ik het Dagelijks Bestuur van De Maashorst Band. Om ons werk als bestuur goed te kunnen doen is een goede relatie met onze muzikanten en onze muzikale partners en sponsoren, maar ook ons publiek noodzakelijk. We moeten het samen doen! Het is de Toon die de Muziek maakt! Zorg samen met ons voor die goede en vrolijke noot!

Eric v Uden

Eric van Uden

Penningmeester

Mijn naam is Eric van Uden en ik ben de penningmeester van de Maashorst Band. Samen met Cor en Ad vormen wij het dagelijks bestuur.

We mogen trots zijn op wat we tot nu hebben bereikt en hopelijk gaat ons bestuurlijke en muzikale avontuur nog een lang vervolg krijgen.

Ik speel behalve bij de Maashorst Band nog bij een ander mooi clubke en dat zijn de Krinkelbloazers uit Oss. Bij deze club ben ik secretaris van PCV de Krinkelkoppen.

Hanneke Bedeschi

Hanneke Bedeschi

Algemene communicatie commissies / PR

Jeroen Elie

Coördinatie activiteiten / Optredens

De Maashorst Band "Club van 50"